Buy Yellow Xanax Bars Online, Can You Buy Xanax Over The Counter In Canada

Buying Alprazolam Online CheapAquest dissabte, dia 19 de març, a les 5 de la tarda, i de la mà d’en Ton Torné, la música jazz serà protagonista del Directes a través de la figura mítica de Miles Davis i de la gravació “Fran-Dance”. El mateix Ton ens ho presenta:

Gravació que va restar inèdita durant molts anys de la darrera formació del quintet del llegendari trompetista Miles Davis en que hi tocava una altra gran figura transcendental del jazz de la segona meitat del segle XX: el saxo tenor John Coltrane.

Va tenir lloc el 22 de març de 1960 al teatre Konsenthuse d’Estocolm i completaven la formació Wynton Kelly al piano, Paul Chambers al contrabaix i Jimmy Cobb a la bateria. Música integral que abandonava el hard-bop que ell, juntament amb altres grans del jazz de l’època com Art Blakey, Thelonius Monk, Charles Mingus, etc. havia contribuït a crear a mitjans dels anys 50, va compartir amb Coltrane les innovadores experiències modals que feien més atrevides les improvisacions i que reflectien un canvi important en la història d’aquest gènere. L’any anterior havien gravat un disc cabdal per entendre aquest salt: l’obra mestra “Kind of Blue” (1959).

.