Josep Maria Francino presenta el seu últim llibre a Ràdio 90

Francino (1)Aquest cap de setmana visita Ràdio 90 Josep Maria Francino per presentar-nos el seu últim llibre Beatlemania. Una crònica personal, publicat per Edicions Cal·lígraf l’any passat.

Josep Maria Francino (Terrassa, 1947) és músic, periodista, home de ràdio, i bàsicament un “beatlemaníac”, considerat un dels millors especialistes en l’univers beatle que hi ha en el nostre país i arreu del món. El llibre, però, no és “un altre llibre sobre els Beatles”, sinó la història de com la influència dels “Fab four” va canviar la seva vida.

BeatlemaniaUn llibre fàcil i agradable de llegir, planer, directe, amb un to molt personal (com correspon al títol), amb capítols curts, molt àgil, i que pot agradar fins i tot als que no siguin seguidors devots del grup de Liverpool: hi aprendran coses interessants i entendran el motiu d’aquesta passió que l’ha acompanyat des de ben jove.

A la ràdio, en diàleg amb la Rosa Sans i en Josep Cuèllar, Francino no ens parlarà només dels Beatles. Perquè les seves inquietuds abasten molts altres camps, com la mateixa ràdio, on ha estat figura destacada a nivell nacional i amb molta incidència a la nostra comarca, o la seva faceta de músic, participant activament en diferents grups.

El programa, de gairebé una hora de durada, es podrà escoltar aquest dissabte, dia 11 de juny, a les 11 del matí, i el diumenge, dia 12, a les 4 de la tarda.

.