play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
  • Home
  • keyboard_arrow_right Notícies
  • keyboard_arrow_right El viatge del Cor Safari a La Fera Dorm Aquesta Nit, aquest diumenge 17 de juliol

Notícies

El viatge del Cor Safari a La Fera Dorm Aquesta Nit, aquest diumenge 17 de juliol

Ràdio 90 15/07/2016 24


Background
share close

Cor Safari01Alguna cosa està passant, assistim a un fenomen anomenat Cor Safari, venen d’Entebbe (Uganda). I qui són aquests nens i nenes que estan conquerint tants cors i tants escenaris de Catalunya i d’altres comunitats?, amb els seus cants i danses, amb alegria i entusiasme…

Amb una gira pel nostre país i la publicació del disc Joy’s Miracle, aquest bonic projecte de la Fundació Nzuri Daima, viatja pel món acostant realitats amb aquest llenguatge universal que és la música.

Cor Safari03I és el que us presentem, el diumenge 17 de juliol a les 10 de la nit, en aquest programa especial de l’estiu 2016, on us proposem conèixer una mica més qui són i d’on sorgeix la idea.

Hem tingut la sort de coincidir a l’estudi de la ràdio amb Almudena, la fundadora i ànima d’aquesta història, que ella mateixa ens introduirà i explicarà.

Així doncs rebeu la benvinguda a sintonitzar dins del jardí aquest viatge amb obertura a nous camins, per fer un món millor entre tots i per a tots. Escolteu SAFARI CHILDREN’S CHOIR, de segur que us enamoraran i potser us faran ganes de col·laborar amb la Fundació.  Els podeu trobar a: https://corosafari.org/ i també  https://nzuri-daima.org/   o  https://www.facebook.com/nzuridaima/?fref=ts

Wimmoweh!

Rate it
Entrada anterior