Buy Xanax India, Xanax Brand Name Online

Encara que Ràdio 90 no fa vacances durant el mes d’agost, alguns programes sí que s’agafen un merescut descans. És el cas de l’informatiu cultural, del programa de cinema Ningú no és perfecte i del programa de música folk, Kosmos.

Per omplir l’espai que temporalment deixen vacants aquests dos darrers (tornaran el setembre, igual que l’informatiu), us hem preparat dues propostes que creiem molt interessants. Perquè, per substituir un programa de cinema, què millor que una selecció de música de pel·lícules, un recorregut per algunes de les millors bandes sonores del setè art. La podreu escoltar, a partir del dia 31 de juliol, tots els dissabtes a la 1 del migdia, i els diumenges a les 3 de la tarda.

I per cobrir l’hora setmanal dedicada a la música folk (dissabtes, 16h., a partir del 7 d’agost; diumenges, 17h.), una proposta innovadora i original de la que ja us en vam fer cinc cèntims fa unes setmanes i que podeu cBuying Xanax Online Legalonsultar més àmpliament en l’apartat + Programes d’aquesta web: Remove before flight (RBF), un programa sobre el món de l’aviació.

 Encara més: en plena època estival, estrenem un nou programa: es diu Camps Magnètics i parla de la relació entre la música, la ciència i la ciència ficció (vegeu-ne més informació a l’apartat Programes). El presenta Eva Ruiz (a la imatge) i comença el diumenge 1 d’agost (16,30h.)

 A gaudir, doncs, de la ràdio en plenes vacances!

.