Buy Alprazolam 2Mg Online, Buy Liquid Xanax

Buying Alprazolam Online CheapAquest proper dissabte, dia 21 de gener, a partir  de les 5 de la tarda, i de la mà d’en Javi Garrigós, el gran Gary Moore, serà protagonista d’una nova edició del programa Directes.

Aquest extraordinari guitarrista, cantant i compositor que ens va deixar al 2011, va iniciar la seva carrera en solitari a finals dels 70’s, després de passar per la mítica banda Thin Lizzy. Es ben conegut, el seu pas pel blues a principis del 90’s que el va fer triomfar massivament de forma magistral, però anteriorment el seu estil es decantava més pel Hard Rock. I és en aquesta etapa on es centra el programa que ens ocupa.

El disc protagonista d’aquesta setmana, “Rockin’ Every Night”, es va enregistrar durant la gira del seu treball “Corridors of Power” a Tokio al gener del 1983. Va ser el seu primer disc en directe i inicialment, només es va editar al mercat japonès. Durant aquella gira, es va envoltar de músics brillants com Don Airey als teclats i el mític Ian Paice a la bateria interpretant de manera sobèrbia, temes de Hard Rock tan rodons com “Nuclear Attack” o “Back On the Streets”, sempre amb la guitarra del mestre Moore ben present.

Així doncs, una bona oportunitat per descobrir part de la història més rockera d’aquest brillant guitarrista, Oh Yeah !!

.