Buy Alprazolam C O D, Xanax Online Pakistan

Buying Alprazolam Online CheapEl dissabte 4 de febrer a les 5 de la tarda mentre feu el té amb galetes teniu una cita als Directes amb Els Amics de les Arts de la mà de Xevi Medina i el disc 10 anys. El títol ja ho diu tot, és la commemoració d’una dècada d’un dels principals grups de referència del nostre país.

Nascuts al 2005, en Dani Alegret, Joan Enric Barceló, Eduard Costa i Ferran Piqué, per celebrar aquests 10 anys d’èxit dalt dels escenaris van fer dos concerts per celebrar-ho i el del 6 d’agost del 2015 en l’entorn privilegiat de Cap Roig de Calella de Palafrugell van enregistrar-lo. Editat per Discmedi en format CD-DVD. Hi trobem al CD 16 cançons que intenten resumir la seva trajectòria amb la excel·lent col·laboració de la Vicens Martin Dream Big Band donen un altre aire a les cançons que sempre hem escoltat.

Un formació que aquests dies està d’actualitat en presentar el seu single El seu gran hit el primer avançament del seu nou disc que veurà a la llum el 24 del febrer amb el nom de Un estrany poder.

.