Order Xanax Online In Usa, Xanax Brand Name Online

Buying Alprazolam Online CheapEl protagonista del Directes d’aquesta setmana és el britànic Billy Idol.

Icona del punk amb el seu primer grup Generation X, i posteriorment iniciant una carrera en solitari, junt amb el seu fidel guitarrista Steve Stevens, va viure els seus millors anys durant la dècada dels 80, quan va publicar els seus primers 6 treballs, amb èxits remarcables com Rebell Yell, Flesh For Fantasy, White Wedding, Eyes Without a Face o Mony Mony.

El fracàs del seu primer treball als 90, l’experimental Cyberpunk, el porta a una llarga retirada, que molts pensàvem que seria definitiva.

Afortunadament la publicació del disc Greatest Hits per part de la seva discogràfica, l’any 2001, el torna a fer reviure i el 2003 és l’any escollit per una gira de retrobament amb els seus fans, amb 35 concerts pels Estats Units, un dels quals, en concret el celebrat a Washington el 14 de setembre d’aquell any, és escollit pel nostre col·laborador Josep Mª Corbalán per portar-vos aquest dissabte el bon rotllo i la festa rockera d’en Billy Idol i el seu guitarrista i col·laborador, Steve Stevens.

Tots els temes esmentats, i altres com Sweet Sixteen, Dancing With Myself o Blue Highway formaran part del nostre Directes del proper dissabte 18 de febrer, com sempre, al 101.4 del vostre dial, a les 17:00 hrs. Us hi esperem.

.