Xanax Prescriptions Online, Buying Alprazolam Online Cheap

Buying Xanax Online LegalCom és ben sabut, el passat mes d’octubre l’Acadèmia Sueca va concedir el Premi Nobel de Literatura a Bob Dylan. És la primera vegada que aquest guardó, que es va lliurar el dia 10 de desembre, es concedeix a un cantautor.

Per celebrar-ho, encara que sigui amb una mica de retard, Ràdio 90 dedicarà dos especials al geni de Minnesota. El primer serà aquest  diumenge, 19 de febrer, a les 4 de la tarda, i se centra en dues col·laboracions que va fer ell a la dècada dels 80 amb altres artistes: Traveling Wilburys i Grateful Dead.

Una setmana després, el diumenge 26 de febrer, també a les 4 de la tarda, s’emetrà un segon especial en aquest cas dedicat a repassar una etapa força desconeguda però cada cop més valorada de la llarguíssima carrera de Dylan, “els anys cristians”, de finals de la dècada dels 70 i principis dels 80. Un programa aquest que, en la versió en format podcast, inclourà 35 minuts addicionals.

Els dos programes van a càrrec de Josep Cuèllar, i volen ser un petit homenatge a un clàssic incombustible i etern de la música del nostre temps.

.