Buy Alprazolam 3Mg, Buy Brand Name Xanax Bars

Buying Alprazolam Online CheapAquest dissabte, dia 18 de març, Ràdio 90 estrena la temporada de primavera 2017.

Poques novetats a destacar, ja que la programació es manté estable des de fa anys, amb un seguit de programes que ja s’han consolidat del tot dins la graella i són ben coneguts per l’audiència. En aquest sentit, ressaltar el retorn de Patxoka Sound (dissabtes, 15h.) després d’un parèntesi que ha servit per agafar més forces i tornar amb energies renovades.

El retorn del programa de la Lili i l’Aleix suposa el desplaçament de Penny Lane, que ocupava provisionalment aquesta franja horària, al diumenge a la mateixa hora, les 3 de la tarda. D’aquesta manera continuarem reposant tots els programes que en Ton Torné va dedicar fa uns anys als Beatles, encara que a partir d’ara sigui en un horari diferent.

Destacar també que aquest mes de març han finalitzat els cinc capítols de Búnker, una proposta experimental i innovadora que ha suposat un nou pas endavant en l’oferta cultural de l’emissora. I pels que s’hagin perdut aquest programa o la resta dels que conformen la graella, recordar que poden recuperar-los en format podcast en l’apartat Arxiu d’aquesta mateixa web.

.