Directes: Linkin Park – Road to Revolution

Linkin Park van ser els caps de cartell del festival de Milton Keynes l’any 2008, durant la gira de presentació del seu tercer llarga durada, Minutes To Midnight, i durant dues hores, van oferir als 65.000 espectadors aplegats al National Bowl, un concert espectacular, amb el bo i millor dels seus tres primers discos.

Aquest concert es va enregistrar i llançar posteriorment tant en DVD com en CD, i és el que us portarem el proper dissabte, dia 1 d’abril, a les 17:00 al nostre Directes, presentat pel nostre col·laborador Josep Mª Corbalán, gran fan dels californians.

Durant la nostra hora de Directes recuperarem temes tranquils com Leave Out All The Rest, Pushing Me Away o The Little Things That Give You Away, i també com és normal tota la potència sònica d’un grup que ja està per mèrits propis entre els millors del segle actual, amb cançons com No More Sorrow, Given Up, Breaking The Habbit o Bleed it Out… no us ho podeu perdre, us esperem el proper dissabte només aquí, a Ràdio 90.

.