Genesis al Directes

Aquest dissabte, dia 13 de maig, a les 5 de la tarda, a Directes podreu escoltar Genesis, en un recull de diversos concerts que es van celebrar entre el 1973 i 1974.

Genesis ha estat una banda que als 70 van ser tot un referent dins el món del rock simfònic, estava formada per cinc membres: Peter Gabriel, veu solista i líder indiscutible del grup, Tony Banks con a teclista, Mike Rutherford com a baixista, Steve Hackett a les guitarres i Phil Collins a la bateria.

Genesis van ser tot un revulsiu dins al món del rock als 70, amb uns temes que es poden considerar petites gran obres simfòniques i que van donar nom a aquest estil.

Peter Gabriel sempre va estar al capdavant del grup,amb una creativitat desbordant,va impulsar la banda als primers llocs del rock simfònic. Però al 1974 Peter Gabriel deixa la banda i a partir de llavors, tot i que la banda continua amb Phil Collins com a veu solista, els seus temes es tornen molt més comercials.

Nosaltres avui a Directes us volem fer arribar tot un recull dels seus temes més destacats de la seva primera època amb Peter Gabriel com a veu solista.

Antoni Rubi us acompanyarà durant el trajecte, que tindrà una durada d’uns seixanta minuts, benvinguts al món del rock simfònic de Genesis.

.