Puagh al Directes

Aquest proper dissabte, dia 27 de maig, a partir  de les 5 de la tarda, i de la mà de l’Àngel Serrat, arriba una nova edició del programa Directes, que tindrà com a protagonistes als Puagh. Ell mateix ens els presenta:

Aquesta setmana a Directes recordarem els Puagh, en el seu treball “El último concierto” que tal com diu el seu nom va servir per tancar la seva carrera de 26 anys sobre els escenaris, jugant a casa, els dies 26 i 27 de gener de 2007 a Casa Babylon de Valladolid, la seva ciutat natal.

En aquest directe fan un repàs als seus 10 treballs, passant per temés més hardcore fins a arribar a temes més skatalítics.

Puagh han estat una banda de hardcore/punk  referent a l’Estat. Juntament amb altres formacions com Sin Dios a finals dels 90 varen donar una important empenta a l’escena anarcopunk, no només a la península sinó també a llatinoamèrica.

.