Directes homenatja Chris Cornell (Soundgarden)

El suïcidi de Chris Cornell el passat 17 de maig, després d’un concert del seu grup Soundgarden, ens va agafar a tots per sorpresa, l’endemà al matí, en veure-ho al telenotícies.

Poques explicacions podem trobar a la pèrdua de la que possiblement sigui la millor veu del rock dels 90’s i una de les millors de tots els temps.

A Ràdio 90 ens sumem al dol dels fans de Soundgarden, i al Directes del proper dissabte, dia 3 de juny, a les 17h, ens sumarem a tots els homenatges que ha rebut els darrers 15 dies, portant-vos a un concert de Soundgarden celebrat a Austin, en el marc de l’Itunes Festival, el 2014.

En aquesta hora de Directes repassarem, de la mà d’en Josep M. Corbalán, la primera vegada que van interpretar de principi a fi la seva obra mestra, Superunknown, disc llançat el 1993, en plena eufòria del que es va anomenar moviment grunge.

Us convidem a compartir amb nosaltres aquest Directes, on sonaran temes fantàstics com My Wave, Fell on Black Days, Black Hole Sun, Spoonman i tants d’altres que formen part ja de la història del rock i que només podia cantar un artista increïble com Chris Cornell. Descansi en pau.

.