Buy Alprazolam Powder China, Alprazolam Prescription Online

Buying Xanax Online LegalAquest dissabte, dia 17 de juny, encetem la temporada d’estiu i la novetat més destacada és el retorn de Summer Beaches, el programa més refrescant de Ràdio 90.

Al Summer Beaches, dirigit i presentat per en Gerard Velasco, hi trobaràs la millor selecció de música relaxant i refrescant per les teves orelles més estiuenques. Indie, folk, pop, rock, electrònica…

Enguany el programa s’emet els dissabtes a les 12 del migdia.

La resta de la programació es manté estable, encara que la major part dels programes de producció pròpia emeten reposicions durant aquestes 13 setmanes d’estiu, amb la intenció de carregar piles i tornar amb forces renovades el mes de setembre. Tot així, Patxoka Sound, Escarbat Bum Bum i Cirquet Clarinet no fan vacances i emetran programes nous.

.