Tina Turner al Directes

Aquest dissabte, dia 4 de novembre, a les 5 de la tarda, us proposem d’assistir a un dels concerts de Tina Turner, una de les icones del pop/rock actual, que des que va començar al 1960 amb Ike Turner, ja demostra una gran personalitat tant a les gravacions com als directes on ella domina totalment l’escena i sap transmetre al públic les seves emocions. De fet es una de les intèrprets que des dels seus inicis fins ara ha mantingut el seu estil sense perdre gens ni mica la força i l’energia que imprimeix a tots als seus temes.

Us convidem doncs a disfrutar del concert que Tina Turner va fer al 2004 a Arnhem (Holanda), on fa un recull de tots els seus temes més coneguts.

Antoni Rubi serà qui us acompanyarà durant el concert, esperant que durant  seixanta minuts disfruteu de l’energia i la veu de Tina Turner.

.