Alprazolam Cheapest Online, Buy Xanax Ireland

Buying Xanax Online LegalAquest proper dissabte, dia 16 de desembre, a partir  de les 5 de la tarda, i de la mà d’en Javi Garrigós, la llegendària banda de Heavy Metal Judas Priest, serà protagonista d’una nova edició del programa Directes.

És considerada la banda que va definir el Heavy Metal, ja que van agafar les pautes marcades per Black Sabbath i les van fer evolucionar amb la introducció d’una segona guitarra i la veu més lírica del gran Rob Halford. A més, han estat el mirall per centenars de grups ja que la seva influència, tant musical com estètica, ha estat clau per diferents branques dintre del mon metàl·lic durant més de 45 anys de trajectòria.

El disc protagonista d’aquesta setmana, “Priest…Live!,” va ser enregistrat durant la gira de presentació del seu disc “Turbo” a l’any 1986 i editat a l’any següent. Hi trobem temes clàssics (Electric Eye, The Sentinel) però només els editats a partir del disc “British Steel”, deixant de banda el material dels 70’s.

Així doncs, una bona ocasió per repassar i gaudir una de les bandes clàssiques dintre del mon del Metal , Oh Yeah !!

.