Cheap Xanax Pills - Xanax Cheapest Online

Buying Xanax Online LegalEl nostre proper Directes tindrà format doble, durant els dos propers dissabtes, 23 i 30 de desembre, i els protagonistes en seran els californians Guns’n’Roses, en un concert celebrat al Hard Rock café & casino de Las Vegas durant la gira de presentació de Chinese Democracy.

El nostre col.laborador Josep Mª Corbalán ens convida a aquest viatge en el temps al 2010 i ens explicarà unes quantes curiositats d’aquella època, i especialment el fet que, malgrat conservar el nom original del grup, només participés en aquell disc i aquella gira el cantant i líder Axl Rose, sense cap altre dels 4 Guns originals (Slash, Duff McKagan, Izzy Stradlin i Steven Adler), però això si, acompanyat d’un excel.lent grup de músics de sessió.

Sonaran temes de Chinese Democracy com el que dóna nom al disc, o també Better, This I Love o Catcher in The Rye, i evidentment no faltaran els grans clàssics de la primera época com Welcome to the Jungle, Mr. Brownstone, Nightrain o Paradise City i les fantàstiques i imprescindibles Estranged, November Rain i Sweet Child O’Mine, a banda d’altres sorpreses que podreu descobrir si ens acompanyeu els dos propers dissabtes a les 17:00, sintonitzant el 101,4 del vostre dial. Us hi esperem, al mateix temps que us desitgem que passeu unes bones festes i una bona entrada al 2018.

.