Buying Xanax In India, Buy Yellow Xanax Bars

Buying Alprazolam Online CheapEl primer Directes de l’any 2018 arriba aquest proper dissabte, dia 6 de gener, diada de Reis, a partir  de les 5 de la tarda, de la mà de l’Antoni Rubí, i té com a protagonistes als Birth Control. Ell mateix ens els presenta:

Avui us portem a un concert del grup alemany Birth Control, que va tenir lloc al 2004 a la cadena de televisió alemanya WDR, concretament al seu programa Rockpalast.

Birth Control són una banda que comencen a Berlin al 1966,tot i que els seus inicis no son fàcils, doncs la banda es desfà al cap de dos anys, immediatament el bateria i líder de la banda Bern Noske aconsegueix amb nous membres refer el grup, que seran els que portaran realment a ser una de les icones del rock alemany dels 70. Amb temes molt contundents i molt crítics amb el sistema establert, són totalment exportables als temps que ens ha tocat viure.

Birth Control, una banda que als 70 va trencar esquemes al món del rock, amb temes que en moltes ocasions es movien més cap al rock simfònic….uns històrics avui a Directes.

Antoni Rubi us acompanyarà al llarg del concert, recordant una banda que van marcar tota una època del rock europeu….amb tots vosaltres … Birth Control.

.