Directes amb A Perfect Circle

Aquest proper dissabte, dia 27 de gener, a partir  de les 5 de la tarda, i de la mà de la Júlia de Balle, arriba una nova edició del  Directes, que en aquesta ocasió té com a protagonista a A Perfect Circle. Ella mateixa ens els presenta:

Billy Howerdel era tècnic de guitarres de Fishbone quan va conèixer al cantant de Tool, Maynard James Keenan. Va ser el 1992, quan en un concert de Tool, Fishbone feien de taloners. Ells dos es van caure bé, van congeniar, i aquesta amistat va fer que tres anys després Keenan oferís a Howerdel una habitació a casa seva durant uns mesos. En aquest temps, Howerdel va ensenyar-li a Keenan la música en què estava treballant i aquest es va entusiasmar; de seguida va dir-li que s’hi veia posant-hi la veu. I així va néixer A Perfect Circle, el 1999, juntament amb la baixista i violinista Paz Lenchantin, el guitarrista Troy Van Leeuwen i  el bateria Tim Alexander, que al cap de poc va ser reemplaçat per Josh Freese. De fet, la majoria de membres han anat variant durant la trajectòria de la banda i només s’han mantingut sempre Howerdel, Keenan i Freese.

En aquest Directes escoltarem el seu únic àlbum en directe, una joia enregistrada l’agost de 2011 i que va sortir al mercat dos anys després sota el nom “A Perfect Circle Live: Featuring Stone and Echo”. Rock alternatiu en estat pur, una mescla de composicions contundents, amb passatges progressius i inesperats moments suaus, i amb algunes de les versions més sorprenents de cançons tant emblemàtiques com l’“Imagine” de John Lennon o el “What’s going on” de Marvin Gaye.

.