Cheap Alprazolam Pills, Xanax Cheap Australia

Buying Xanax Online LegalRecomanem molt les darreres visites que hem tingut a l’estudi de Ràdio 90 a càrrec d’en Miquel Pascal “Pasqui” (Cirquet Clarinet nº 69) i en Josep Subirana “Subi” (Cirquet Clarinet nº 70).

En el primer fem un repàs informal de la seva trajectòria com a baixista, on ens presenta algunes de les formacions on ha participat, així com la seva presència en la formació de Ràdio 90 o algunes experiències entorn a l’organització de La Roda, i ens canta un parell de temes propis acompanyat amb la guitarra.

Per la seva banda, en Subi – membre d’ El Brott i guitarrista de MaMaOm, entre d’altres projectes musicals – ens presenta les cançons que conformen el seu primer treball en solitari “Nu”, cançons intimistes, que bressolen i transporten a l’oient a un espai entre el cel i la terra on poder trobar una perfecte calma. Ale-hop!

.