El Trono de Judas al Directes

Aquest dissabte, dia 17 de febrer, a partir  de les 5 de la tarda, i de la mà de l’Àngel Serrat, arriba una nova edició del  Directes, que en aquesta ocasió té com a protagonista a El Trono de Judas. Ell mateix ens els presenta:

Aquesta setmana portem a Directes el treball de la formació navarresa El Trono de Judas anomenat “Directos contra el TAV”  gravat l’any 2009 en una de les jornades de lluita contra el Tren de Alta Velocidad.

El Trono de Judas és una formació de punk-rock combatiu formada a Iruña el 1996 i que fins a la seva dissolució editaren 6 treballs. El directe que escoltarem aquesta setmana és el seu cinquè treball i el gravaren després d’una mini gira per Mèxic.

Des dels seus inicis es van identificar amb una postura anticomercial de la música i tots els seus treballs foren editats per distribuïdores alternatives i a preus populars. Un exemple del que expliquem és aquest directe, que anava acompanyat d’un DVD de la seva gira anterior per Mèxic i el seu preu era de 6 €, 1 € dels quals anava destinat a la caixa de resistència pels detinguts el dia del concert, durant una manifestació que hi va haver-hi.

Una altra manera de viure la música, una altra manera de viure.

.