Franco Battiato al Directes

Aquest proper dissabte, dia 3 de març, a les 5 de la tarda, i de la mà d’en Josep Cuèllar, arriba una nova edició del Directes, en aquesta ocasió protagonitzada per l’italià Franco Battiato.

Personatge polifacètic i amb una àmplia carrera artística, Battiato es va fer molt popular arreu d’Europa a la dècada dels 80 amb unes cançons que combinaven unes lletres complicades i sovint indesxifrables, amb un embolcall pop terriblement atractiu. Cançons com “La stagione dell’amore” o “Centro di gravità permanente”, popularitzades aquí en la seva versió en castellà, es van convertir en clàssiques en aquells anys, i han resistit magníficament bé el pas del temps.

Tindrem ocasió de comprovar-ho a través de l’àlbum Battiato Live Collection, doble CD amb 29 cançons enregistrades en llocs i moments diferents, i publicat el 1997, i on no hi manquen altres peces destacades del seu repertori com “Voglio vederti danzare”, “Il treni di Tozeur” o “Un’altra vita”.

.