Xanax Prices Online - Generic Xanax Buy Online

Buying Xanax Online LegalCirquet Clarinet té l’honor d’oferir en el darrer programa nº 76, la presentació del grup vallesà Alea.

Van començar com a duet en Joan i la Montse, ambdós amb una llarga trajectòria musical que passa per diferents grups i estils i com a professors, de guitarra el primer i de piano la segona. La idea era donar una certa resposta al moment social i polític que viu el país sense deixar de banda el seu moment personal. Comencen per tant escollint algunes versions del que podríem anomenar cançó protesta o amb missatge social. Darrerament, però, el duet agafa una nova dimensió amb la sorprenent incorporació de l’Alba, noia que farà dotze anys diumenge vinent i filla de la Montse. A més de guitarra i ukelele, aporta una increïble veu i un manifest talent per composar.

L’experiència d’escoltar la conjunció de les dues veus femenines amb la brillant guitarra d’en Joan és única i molt més que recomanable. Cap ànima sensible s’hauria de perdre la funció que ens van deixar enregistrada en aquest programa que ens ha deixat meravellats i plens de gratitud. Ale-hop!

.