Especials 25 anys de Ràdio 90: Una hora amb Càritas Garrotxa

En la programació especial dels 25 anys de l’inici d’emissions de Ràdio 90 també hi ha un lloc per a les entitats d’Olot i comarca.

Com ja hem vingut fent en els darrers anys, obrim de nou els micròfons de l’emissora a aquelles entitats i associacions que treballen desinteressadament per millorar la vida cultural i social de la nostra comunitat. En aquest cas, es tracta de Càritas Garrotxa, una de les entitats que porta més anys dedicada al servei dels més necessitats, i que ofereix un ampli ventall de serveis i activitats sovint ignorats pel conjunt de la societat.

De tot plegat ens en parlaran aquest cap de setmana alguns dels seus responsables i col·laboradors, encapçalats pel seu president, Carles Oller, que, a banda de fer una pinzellada general sobre els objectius i finalitats de l’entitat, farà d’introductor a la resta de convidats, majoritàriament voluntaris que dediquen el seu temps de forma altruista a ajudar els altres, com la Pilar Gurt, en Jordi Espadalé i en Cinto Espejo, que ens explicaran també les seves experiències personals en aquest món. Aquest darrer, a més, interpretarà dues cançons acompanyat de la seva guitarra. I també hi serà present en Josep Lorca, tècnic i coordinador de Càritas Garrotxa, que farà especial esment del programa d’acollida i també del voluntariat.

Un programa de gairebé una hora de durada que podreu escoltar aquest dissabte, dia 19 de maig, a les 10 del matí, i el diumenge, dia 20, a les 12 del migdia. I encara, en una tercera emissió, el diumenge dia 27 de maig, a les 4 de la tarda.

.