Directes amb Grimes

Aquest proper dissabte, dia 19 de maig, a partir  de les 5 de la tarda, i de la mà de la Júlia de Balle, Grimes serà la protagonista d’una nova edició del programa Directes. La mateixa Júlia ens la presenta:

Grime és un estil de música electrònica derivat del UK garage que per atzar dona nom a l’artista que avui ens ocupa, sense que ella s’inscrigui en aquest gènere.

Claire Boucher (Vancouver, 1988) va començar a fer música el 2007 amb el sintetitzador d’uns amics. Poc després de traslladar-se a Montreal per anar a la universitat, va autoeditar el seu primer treball, “Geidi Primes” (2011), i va decidir seguir explorant aquest camí i allunyar-se del món acadèmic.

La cosa li va sortir bé i amb el seu segon àlbum, “Visions” (2012), va rebre molt bones crítiques tant per part del públic com la indústria. La música de Grimes beu de molts gèneres diferents i és un collage complex i insòlit en el que mescla la seva veu fina de soprano amb capes i capes d’elements pop, de synth-pop, d’ambient, de dream pop i de música barroca, entre d’altres. Com alguns l’han descrit, Grimes és com una filla alienígena entre Aphex Twin i ABBA i, aquí hi afegim, entre M83 i Richie Hawtin. En aquest Directes us convidem a gaudir dels seus sons eteris i ballables a través de vàries actuacions.

.