Especials 25 anys de Ràdio 90: Josep Maria Francino

A Ràdio 90 ens honora molt que Josep Maria Francino s’hagi volgut afegir a la celebració dels 25 anys de l’inici d’emissions realitzant dos programes especials de temàtica musical, el primer dels quals s’emetrà aquest proper cap de setmana.

Josep Maria Francino, músic i periodista, reconegut com un dels millors especialistes a nivell estatal en el l’univers beatle, és un referent indiscutible de la ràdio del nostre país, amb una llarga trajectòria professional que abasta des dels seus inicis a Ràdio Terrassa i els moments fundacionals de Catalunya Ràdio, fins la direcció de Ràdio Olot als anys 80, passant per infinitat de col·laboracions en d’altres emissores, moltes d’elles de nivell local. Però per a nosaltres és, per damunt de tot, un bon amic, i per això li agraïm molt sincerament la seva col·laboració.

En aquest primer programa ens parla de l’anomenada “música laietana”, que va dominar l’escena musical de Barcelona a la primera meitat de la dècada dels 70, amb noms mítics com Iceberg, Màquina!, Pau Riba o Companyia Elèctrica Dharma, majoritàriament fusionant jazz i rock, però sense deixar de banda el folk o les essències mediterrànies.

Seixanta minuts per gaudir d’una música de qualitat contrastada que  es podrà escoltar aquest cap de setmana, el dissabte dia 26 de maig, a les 17h, i el diumenge 27 a les 18h, i que es repetirà el dissabte següent, dia 2 de juny, a les 21h. No us ho perdeu!

.