Where Can I Buy Xanax Forum, Order Xanax Cheap

Cheapest Xanax PricesAquest proper dissabte, dia 2 de juny, a partir  de les 5 de la tarda, i de la mà d’en Josep Cuèllar, els britànics New Order seran els protagonistes d’una nova edició del programa Directes.

New Order és sense dubte una de les bandes més importants i influents de la música dels darrers 35 anys, i una de les més emblemàtiques del dance-rock.

Hereus directes dels mítics Joy Division, a principis de la dècada dels 80 fan un canvi que no és tan sols de nom, sinó sobretot d’estil, i ofereixen una proposta brillant que combina com ningú la potència del rock amb l’energia i la diversió de la millor música electrònica de ball. Així, al llarg d’aquella dècada, deixen un grapat de cançons (bàsicament singles) que es converteixen en clàssics immortals, com “Bizarre love triangle”, “Blue Monday” o “True faith”.

Aquestes cançons incombustibles, però també algunes de més recents d’una banda que ha sabut reciclar-se com molt poques, les podrem gaudir amb tota la força del directe aquest dissabte a través del seu àlbum NOMC15, publicat l’any 2017, i que recull un concert en el Brixton Academy de Londres. Seixanta minuts sense pausa, sense respir.

.