Order Xanax Bars OnlineAquest proper dissabte, dia 30 de juny, a partir  de les 5 de la tarda, i de la mà d’en Javi Garrigós, la mítica banda Kiss, serà protagonista d’una nova edició del programa Directes.

Ja és la quarta vegada que aquesta llegendària formació, amb gairebé 50 anys de trajectòria, són els actors principal del nostre programa, però en aquesta ocasió amb un motiu afegit, ja que seran un dels caps de cartell de l’edició d’enguany del festival Rock Fest que es celebra a Barcelona el primer cap de setmana de juliol.

El disc protagonista d’aquesta setmana, “Alive III”, va ser enregistrat a diferents ciutats nord americanes al llarg de la gira de presentació del disc Revenge, editat a l’any 1992. Un disc on la banda va tornar als seus orígens, deixant de costat el so Hair Metal que els va acompanyar durant la dècada dels 80’s.

Així doncs, sens dubte una de les bandes que han escrit en majúscules les paraules Rock and Roll , Oh Yeah !!

.