Can I Buy Xanax From Canada

Laura, Rosa, Xevi i Àlex

Un grup d’artistes i col·laboradors de Ràdio 90 han pintat en aquests primers dies del mes de juliol de 2018 un mural per celebrar el vint-i-cinquè aniversari de l’inici de les emissions regulars de la nostra ràdio. El mural, dissenyat per l’Àlex Vilar, simbolitza el pas d’aquest temps amb una nena que l’escolta als seus inicis i que passats 25 anys, ja essent una dona, continua escoltant l’emissora lliure i cultural de la Garrotxa. El mural s’ha pintat a la pista poliesportiva de Montagut gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Montagut i Oix que ha cedit l’espai i donat facilitats per la seva realització.

Aquesta ha estat una més de les activitats previstes per la celebració d’aquest aniversari tant especial que culminarà amb un gran sopar i festa a la piscina de Montagut el proper dissabte 21 de juliol de 2018. A part del sopar a preus populars, es podrà visionar un vídeo sobre aquests 25 anys de ràdio i gaudir gratuïtament d’un concert a càrrec de The LeftOvers amb banyada nocturna fins ben entrada la matinada, tothom hi és convidat. Properament tots els detalls a la nostra sintonia i en aquesta web.

.