Can You Buy Xanax In Stores, Alprazolam Mastercard

Aquest dimarts 17 de juliol de 2018 es compleixen exactament 25 anys de l’inici de les emissions regulars de Ràdio 90 en una freqüència diferent a l’actual. En aquell 1993, aquest dia era una dissabte, i a la una del migdia va sonar la primera falca, la que indicava l’inici de les emissions amb la veu de l’Eva Ruiz que al llarg de molts anys va ser la veu d’aquesta emissora. Anys després la Núria Pascal és qui va agafar el seu relleu posant veu a la majoria de les falques dels programes i de la pròpia ràdio.

Tot seguit es va poder escoltar el primer programa que emetíem, era El Sol del Migdia amb la veu de la Judith Cañada, un programa de dues hores de durada que comptava amb música variada de qualitat i donava pas a les 3 de la tarda al Rock & Rock de Xavier Baca amb actualitat, concerts i maquetes entre d’altres coses. A dos quarts de 6 arribava l’Oca Salvatge d’en Miquel Pascal, el programa més eclèctic de Ràdio 90. A les 8 el Connexió Directe de l’Eva Ruiz, un programa de música triada amb molta cura. A les 9 tot el blues de la ma d’en Ramón Vila i la seva Cafetera Exprés per acabar a les 10 de la nit amb un programa que no tenia terres, ni fronteres, ni passaports, tant sols gent, La Utopia dels Bojos conduit per la Rosa Sans i en Josep Cuèllar. Ells serien els encarregats de tancar aquella primera emissió a les 11 de la nit.

Un dia inoblidable per molts i que amb l’ajuda de tanta i tanta gent ens ha permès arribar fins al dia d’avui. Volem compartir en aquesta data, amb tots vosaltres, un vídeo de promoció de l’actual Ràdio 90, un projecte que continua ben viu, difonent la il·lusió de fer ràdio lliure i cultural tot compartint-la altruistament amb els nostres oients d’arreu.

 

.