Buy Alprazolam Online In India, Buy Alprazolam 2Mg

Buying Xanax Online LegalPep Berga, 1r Tinent d’Alcalde i regidor de Cultura de l’Ajuntament d’Olot, torna a Ràdio 90 per continuar celebrant amb nosaltres els primers 25 anys de l’emissora lliure i cultural de la Garrotxa.

Al mes d’abril, Berga va conduir el primer especial d’aquest aniversari, dedicat a fer un repàs als orígens i evolució del festival de la Cornamusa d’Olot. Ara torna amb una proposta diferent però igualment atractiva: el rock simfònic i el rock progressiu, uns estils de música que van marcar tota una època als anys 70 del segle passat, amb noms de la talla de King Crimson, Yes o Pink Floyd.

En aquesta ocasió, però, el programa serà a quatre mans, ja que el compartirà amb el nostre col·laborador Antoni Rubí, enamorat del funky (Don’t worry be funky), però també de grans formacions d’aquella època daurada del rock com Genesis o Alan Parsons Project.

Seixanta minuts, doncs, per viatjar en el temps i capbussar-se en l’univers d’uns músics excepcionals protagonitzant un moment únic i irrepetible.

El programa es podrà escoltar el proper dissabte, dia 21 de juliol, a les 17h, i també el diumenge 22 a les 18h.

.