El passat dissabte 21 de juliol de 2018 a la piscinaOrder Xanax Bars Online Can I Buy Xanax From Canada de Montagut es va portar a terme la Festa del 25è aniversari de Ràdio 90. Gairebé 90 persones van assistir al sopar popular que va aplegar nous i antics col·laboradors de l’emissora, amics, oients i veïns de Montagut que van voler celebrar aquesta efemèride. En acabar es va poder visionar el vídeo “Alprazolam Online Australia on es fa un repàs a la trajectòria de la ràdio lliure i cultural de la Garrotxa.

Després va seguir l’actuació de The LeftOvers de la que van gaudir més de 150 persones. La banda està formada per Javi Garrigós al baix, David Gálvez a la bateria i Facu Cufré, guitarra i veu.  Diversió i autèntic Rock’nRoll és el que es va poder escoltar, fent un repàs del millor, el més potent i el més directe dels més grans artistes de les darreres 4 dècades. Fidels a l’esperit i la força d’aquests temps, van presentar un directe carregat de hits, però a la vegada ‘B-sides’ que podrien haver-ho estat! Van sonar bandes mítiques com Status Quo, Steve Miller Band, Deep Purple, Tom Jones, Joe Cocker, Bob Marley entre d’altres.

Una festa rodona que va acabar entrada la matinada, amb una punxada a càrrec d’en Xesco Bancells i en Gerard Velasco que setmana rere setmana realitzen el programa “Pasturant l’ovella negra”. Un espai que s’emet cada dissabte a les 8 del vespre i es pot escoltar als 101.4 de la FM o a través de www.r90.org.

 

.