Xanax Order Lorazepam - Buy Cheap Xanax Overnight

Buying Xanax Online Legal25 anys de pèrdues i guanys és el programa especial de l’A Pas de Jazz en commemoració del 25è aniversari de Ràdio 90.

Més que un balanç seriós i exhaustiu del que s’ha perdut i guanyat en el món del Jazz durant aquest espai de temps, l’argument del programa és una excusa, com qualsevol altra, per a passar una bona estona escoltant la selecció musical que ens han preparat la Núria Noguera i en Carlus Fontfreda (a la foto).

Les reflexions però, també hi són.

I és que en 25 anys tots hi hem perdut i tots hi hem guanyat…

El programa, de gairebé dues hores de durada, es podrà escoltar aquest dissabte dia 25 d’agost a les 21h, i el diumenge dia 26 a les 16h (aquest dia, excepcionalment, no s’emetrà El Club del Country).

.