Buy Cheap Xanax Cod Overnight - Alprazolam Order Lorazepam

Buying Xanax Online LegalEn Miquel Pascal, un dels fundadors de Ràdio 90 l’any 1993, torna a la que és la seva casa per oferir-nos un programa especial d’aniversari de caire musical.

Com ell mateix explica al principi, es tracta d’un “exercici de nostàlgia”: fer un programa com els d’abans, improvisant sobre la marxa, repescant material de la vella discografia d’entre els prestatges de l’emissora, en format CD o LP.

El resultat és tan eclèctic com els seus propis gustos musicals: del funk al rock dur passant pel hip-hop, el soul i el rock sureño. Així podrem gaudir de peces de Maceo Parker, Deep Purple o The Black Crowes, per esmentar-ne algunes.

En Pasqui, amb una ja llarga trajectòria musical a les seves espatlles, ens endinsa amb coneixement de causa sobre aquestes músiques que a ell li apassionen, i alhora ens permet a tots de reviure els orígens de Ràdio 90 fa 25 anys.

El programa es podrà escoltar aquest dissabte dia 1 de setembre a les 21h, i el diumenge dia 2 a les 16h.

.