Order Xanax Bars OnlineAquest proper dissabte, dia 29 de setembre, a partir  de les 5 de la tarda, i de la mà d’en David Ràfols, els Sigur Rós seran els protagonistes d’una nova edició del programa Directes. Ell mateix ens els presenta:

Des de la remota i freda Islàndia ens arriben SIGUR RÓS (La Rosa de la Victòria), un dels dos màxims exponents musicals de la nòrdica illa europea. Aquest grup, amb els seus sons atmosfèrics, embolcallants, ambientals i sovint dissonants, ha trencat fronteres malgrat cantar en llengua pròpia islandesa. Un grup al qual a l’oient li costa entrar de bones a primeres, però que un cop escoltats amb atenció, un es deixa portar cap a la seva música al lent ritme de vida dels habitants d’aquella illa.

Al Directes d’avui escoltarem un concert que es va fer el 17 de juliol del 2008, en el recinte del Festival Internacional de Benicàssim, per a presentar el seu 7è disc,  “Með suð í eyrum við spilum endalaust”, el nom del qual traduït de l’islandès significa “tocant eternament amb brunzit a les orelles”, i que va ser una contraposició respecte als sons ambientals dels anteriors àlbums. Una ocasió perfecta per escoltar els seus dos temes emblemàtics “Glòsoli” i “Hoppípolla”, que són la introducció per als novells a aquest grup; temes més animats d’aquest 7è disc com “Með suð í eyrum” i “Inní mér syngur vitleysingur”; o bé embolcallar-se en l’atmosfera poètica de la resta dels seus pausats temes.

.