Order Xanax Bars OnlineAquesta setmana tornem a tenir un programa Penny Lane d’en Ton Torné dins del marc dels programes especials que aquesta emissora Ràdio 90 està oferint amb motiu de la celebració dels seus 25 anys de funcionament.

Serà el primer d’una sèrie on escoltarem la re-edició l’any passat del mític àlbum Seargent Pepper’s Lonely Hearts Club Band de The Beatles i que, convenientment digitalitzades i re-masteritzades les gravacions originals de l’any 1967 pel fill del productor i autèntic cinquè beatle George Martin, Giles, veuen a la llum en dos CD’s: en el primer escoltem el disc original amb un so excel·lent i en el segon hi trobem els mateixos temes però en diferents fases del procés de gravació i/o creació. S’hi afegeixen també les dues cançons editades com a doble cara A en el que pot ser el millor single de la història del grup: Strawberry fields forever/Penny Lane i que havien de ser incloses en aquest disc però que per la pressió de la discogràfica va publicar-se el febrer d’aquell gloriós any de l’Estiu de l’Amor.

En aquest primer programa escoltarem també alguna cosa de l’any de fundació de la ràdio (1993) i serà el While my guitar gently weeps del George Harrison amb Eric Clapton i la seva banda a Osaka l’any 1991 però que va arribar aquí al cap de dos anys en un doble disc. Bon profit!

El programa es podrà escoltar aquest dissabte dia 20 d’octubre a les 21h, i el diumenge dia 21 a les 18h.

.