Order Xanax Bars OnlineAquest proper dissabte, dia 20 d’octubre, a partir  de les 5 de la tarda, i de la mà d’en Javi Garrigós, la banda de metal sueca Ghost, serà protagonista d’una nova edició del programa Directes.

Tot i que els podem enquadrar dintre del mon del Heavy, aquesta formació és molt més que això. Ja només la seva posada en escena, on cinc dels seus membres oculten el seu rostre amb mascares i el seu vocalista encarnat com una mena de anti-papa tot envoltat de una estètica eclesiàstica, es sinònim de la importància que donen a la imatge sense deixar de costat les cançons.

La seva música és nodreix de varietat de estils dintre del rock: psicodèlic, simfònic fins i tot pop, amb unes lletres que fan referència al satanisme i a la arribada del anticrist amb unes harmonies vocals amb molta personalitat que son un contrapunt  al seu missatge tenebrós.

El disc protagonista d’aquesta setmana, Ceremony and Devotion, va ser enregistrat al llarg de la seva gira nord-americana del 2017 del seu disc “Meliora”, el seu tercer treball. Amb un so molt cuidat i un llistat de cançons impressionant començant amb “Square Hammer” seguint amb la imprescindible “From the Pinnacle to the Pit” i la màgica “He Is” un dels moments àlgids del show.

Així doncs, sens dubte una de les bandes cridades a agafar el relleu de les grans bandes que ja hi son al Olimp del Rock ‘n’ Roll. Oh Yeah !!

.