Order Xanax Bars OnlineAquest proper dissabte, dia 3 de novembre, a partir  de les 5 de la tarda, i de la mà d’en Josep Cuèllar, Carole King i James Taylor seran els protagonistes d’una nova edició del programa Directes.

Es tracta de dos músics veterans, de llarg recorregut i magnífica trajectòria dins el camp del folk i el rock més intimista, que han seguit una carrera en certa manera paral·lela des dels seus inicis, però amb molts punts de confluència. El concert que us proposem recull precisament una actuació conjunta d’ells dos l’any 2007 en el mític local californià The Troubadour, i del qual en va sortir el llarga durada Live at The Troubadour, publicat el 2010.

Alternant temes del repertori d’ella (“So far away”, “It’s too late”) i del repertori d’ell (“Carolina in my mind”, “Sweet baby James”), l’emoció esclata d’una manera especial en aquells que interpreten a dues veus, i de forma destacada en el clàssic i inoblidable “You’ve got a friend”, que Taylor va dur al número 1 de les llistes americanes l’any 1971.

Dues llegendes de la música americana del darrer mig segle que no han perdut gens ni mica la classe, l’estil i la capacitat de transmetre que els va dur a ser icones de tota una generació.

.