Order Xanax Bars OnlineAquest proper dissabte, dia 10 de novembre, a partir  de les 5 de la tarda, i de la mà de la Júlia de Balle, els Cocteau Twins seran els protagonistes d’una nova edició del programa Directes. Ella mateixa ens els presenta:

Grangemouth, Escòcia, 1979. Robin Guthrie i Will Heggie són amics, un toca la guitarra i l’altre el baix, i una nit en una sala de la ciutat coneixen a Elizabeth Fraser i decideixen muntar un grup. Els seus referents són els Sex Pistols, Siouxsie and the Banshees, The Birthday Party i els també escocesos The Simple Minds, de qui agafaran una de les seves cançons, The Cocteau Twins, per auto batejar-se.

Al principi basen el seu so en les rítmiques línies de baix de Heggie, les melodies minimalistes de Guthrie i l’extraordinària veu de Fraser, i no els va malament. Editen el seu primer àlbum, “Garlands” (1982), amb el segell independent 4AD i la rebuda és tant bona que al cap de poc van a actuar al programa de ràdio de John Peel, a la BBC.

Aquest dissabte revisarem precisament l’àlbum “BBC Sessions” (1999) que recopila totes les actuacions de la banda a l’emissora entre 1982 i 1996 i podrem descobrir l’estil incomparable dels Cocteau Twins, un grup que va deixar la seva petja durant la dècada dels 80 i 90 però que ha estat influència per tantes altres bandes que han sortit després dins de l’escena dream pop, shoegaze i post-punk, i també més enllà.

.