Order Xanax Bars OnlineEn l’ampli ventall de convidats que s’han afegit a la celebració dels 25 anys de l’inici d’emissions de Ràdio 90 hi faltava el món del teatre, i aquest proper cap de setmana omplirem el buit amb la presència als estudis de Batet de dos representants d’El Petit Format.

El Petit Format és una entitat cultural garrotxina que, com indica el seu nom, fa una aposta pel teatre que es representa en petits locals, fins i tot en domicilis particulars, amb la intenció d’apropar l’art escènica al públic i rebre’n alhora el seu escalf, un intercanvi que resulta mútuament gratificant, tant per als actors implicats com per al públic a qui va adreçat.

El Petit Format promou també anualment una cita important en la programació cultural d’Olot i comarca, la Mostra de Teatre, que enguany arriba a la seva quarta edició i que se celebrarà del 22 al 25 de novembre amb un cartell completíssim, farcit d’actes que inundaran la ciutat d’un teatre de qualitat adreçat a tots els públics (cliqueu damunt la imatge per veure’n els detalls).

De tot això i de moltes coses més ens en parlaran davant els micròfons de Ràdio 90 dos membres de l’entitat, en Xevi Rossell i en Joan Martí.

El programa, presentat per l’Antoni Rubí, es podrà escoltar aquest dissabte dia 17 de novembre a les 21h, i el diumenge dia 18 a les 18h.

.