Order Xanax Bars OnlineAquest dissabte dia 24 novembre, a les 5 de la tarda, a Directes tenim Aretha Franklin, una de les grans del soul que fa poc ens va deixar, una figura que ha marcat el món del Soul i que sens dubte trobarem a faltar.

Als seus inicis va haver de lluitar per poder fer-se un lloc dins el món de la música, amb un ambient familiar gens estable comença a Detroit cantant als cors de gospel, però Detroit ja se li feia petit i amb divuit anys arriba a Nova York on té més possibilitats i pot gravar el seu primer àlbum.

No és fins al cap d’uns anys que la discogràfica Atlantic Records la descobreix i a partir de llavors vindran els grans èxits com Think o Respect, i una carrera ja imparable sent ja la indiscutible reina del Soul.

Des de Directes volem fer aquest petit homenatge a Aretha Franklin, amb un concert que va tenir lloc a Phyladelphia al 1972. Antoni Rubi us acompanyarà al llarg del concert on podrem escoltar un recull dels seus temes mes coneguts.

.