Alprazolam Visas Zales, Buy Name Brand Xanax Online

Buying Xanax Online LegalAquesta setmana el programa Penny Lane que condueix el nostre company Ton Torné ens oferirà el segon programa dedicat a escoltar la re-edició del mític àlbum de The Beatles de l’any 1967: el Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band, considerat un dels discs més transcendentals i novedosos de la música popular del segle XX.

L’any passat i amb motiu del  cinquantè aniversari de la seva publicació va sortir al mercat una nova masterització per part de Giles Martin, fill del gran George Martin, el productor de la mítica banda, on com a segon disc hi trobem les mateixes cançons del disc i amb el mateix ordre però en diverses fases de la seva creació i enregistrament. Podrem acabar d’escoltar aquests dos discs i, com a homenatge al 25è aniversari de Ràdio 90 i seguint la trajectòria dels Beatles per separat l’any 1993, l’any de fundació de l’emissora, escoltant també un tema del George que va interpretar amb la banda d’Èric Clapton a la gira que va fer pel Japó: Devil’s Radio, cançó amb temàtica radiofònica.

Quedarà un darrer programa, ja que en aquesta re-edició i en el segon CD hi trobem els processos de gravació de Penny Lane i Strawberry Fields Forever, dos temes que havien d’anar en aquest àlbum però que per presses de la discogràfica va sortir com a single al febrer de 1967 i que podríem considerar el millor single del grup i que curiosament no va arribar el número 1 de les llistes per primer cop en un single dels de Liverpool perquè va sortir com a doble cara A i les vendes s’havien de partir per dos… Esperem que us agradi.

El programa es podrà escoltar aquest dissabte dia 1 de desembre a les 21h., i també el diumenge dia 2, a les 18h.

.