Buying Xanax Online Cheapest, Cheap Alprazolam From India

Buying Xanax Online LegalLa banda britànica The Cult serà la protagonista del nostre proper Directes, aquest dissabte dia 12 de gener a les 17h., de la mà del nostre col·laborador Josep Mª Corbalán, que n’és un gran seguidor des dels seus inicis.

Formada i liderada pel guitarrista Billy Duffy i el cantant Ian Astbury, als inicis dels anys 80, si bé de bon principi es va moure entre l’afterpunk i el rock gòtic, que estava de moda en aquella època, després de dos discos en aquesta línia ens van sorprendre amb un increïble disc de Hard Rock clàssic com Electric, al qual van seguir Sonic Temple, Ceremony i The Cult, tots ells en la mateixa línia, que seria ja el segell definitiu d’aquest grup, amb uns riff de guitarra inconfusibles, que ens han donat perles com Lil’Devil, Wildflower, Love Removal Machine, New York City, Fire Woman, Each Mofo, Rain i tants altres… que els bons amants del rock and roll de ben segur que coneixen i saben apreciar.

Alguns d’aquests temes i altres grans èxits dels britànics, els podreu escoltar en aquest Directes, des del Hard Rock Café de Las Vegas, en un concert de l’any 2006, que també passar per Barcelona un  parell de mesos després, en concret a la sala Razzmatazz, en una gira precedida de 4 o 5 anys d’absència total sobre els escenaris i que, per tant, va ser molt celebrada pels fans del grup, que va tornar amb energies renovades després d’aquesta aturada. Ho podreu comprovar el proper dissabte… no us ho podeu pas perdre…

.