Xanax Visas Z Les, Buy Xanax Au

Cheapest Xanax PricesAmb motiu del 50è. Aniversari de la sortida del doble àlbum blanc de The Beatles, el passat novembre va sortir al mercat una edició especial en format llibre amb textes, fotos inèdites i amb 6 CD’s.

Els dos primers eren els dos discs originals re-masteritzats, el 3er. CD contenia les demos o les cançons que havien compost majoritàriament a la Índia i interpretades pel seu autor (John, Paul i George) amb només guitarres acústiques i veus a casa d’aquest darrer a Essex. Després i ja als estudis d’Abbey Road o als Trident Studios hi trobem ens els CD’s 4, 5 i 6 els temes en procés de creació i enregistrament.

També podem escoltar cançons descartades, d’altres que sortirien en singles o en treballs posteriors, jams, versions, etc. Tot això produït per Giles Martin, fill de George Martin el productor de la banda de Liverpool. Aquesta setmana començarem escoltant les cançons del 3er. CD, enregistrades en format íntim a l’estudi de la casa d’en George i que acabarien sent les protagonistes d’aquest gran doble disc, eclèctic i heterogeni dels Fab Four.

El programa es podrà escoltar aquest dissabte dia 26 de gener a les 21h., i també el diumenge dia 27, a les 18h.

.