Buying Xanax Online LegallyAquest proper dissabte, dia 9 de febrer, a partir  de les 5 de la tarda, i de la mà d’en Javi Garrigós, la llegendària banda Saxon, serà protagonista d’una nova edició del programa Directes.

Considerats com uns dels líders de la nova onada de Heavy Metal britànic de principi dels vuitanta, conjuntament amb Iron Maiden, i amb més de 40 anys de trajectòria, son una banda clau dintre d’aquest estil i gran influència per bandes clàssiques com Pantera o Metallica.

El disc protagonista d’aquesta setmana, The Eagle Has Landed, va ser enregistrat al llarg de la seva gira europea de presentació del llavors quart treball “Denim and Leather”, i podrem sentir himnes com “Wheels of Steel” o “Strong Arm of the Law” amb la personal veu del gran Biff Bitfford al capdavant.

Així doncs, un directe d’una formació clàssica que encara a dia d’avui està en plena forma editant bons treballs discogràfics i fent gires mundials , Oh Yeah !!

.