Buying Xanax Online LegallySeguim celebrant els 25 anys de les primeres emissions de Ràdio 90 amb esperit de compartir les ones lliures i obertes al món. El 13 de febrer és el dia mundial de la ràdio, i volem fer un reconeixement a aquest mitjà que tant ens estimem, creant un pont amb altres ràdios. Us proposem escoltar una emissora que hem conegut a través d’una persona que hi col·labora, la ràdio es diu Buy Alprazolam Online Overnight Deliveryestà ubicada a Estrasbourg (França) la persona es diu Clementine Mann, és biòloga de formació, il·lustradora i creadora de música electrònica, una gran somiadora i viatgera biciclista… algú molt especial que ens convida a escoltar gairebé 120 minuts de música, que ha escollit d’entre les que porta al seu reproductor per pedalar per el món (i que li va facilitar el seu amic Jean Luc, de quan va viatjar a sudamèrica) i les del shuffle un altre amic seu, Max i que ens suggereix escoltar: Safe Place To Order Xanax Online.

I Want To Order Xanax OnlineLa Garrotxa és un lloc de pas i per a molts ciclistes viatgers que fan grans rutes, també lloc de parada. I això és el que ha fet Clementine Mann, amb qui hem tingut la sort de coincidir en el seu pas en bicicleta per la nostra comarca, i ha volgut abans de continuar el seu camí cap al sud, gravar aquest programa de ràdio especial i únic.

“Música para pedalear” són gairebé 120 minuts de música que de nord a sud o d’est a oest, com una rosa dels vents, ens convida a escoltar melodies que fan girar amb més alegria la vida, ja sigui pedalant, o movent l’esquelet per ballar, o descansant al sofà.

Deixeu-vos sorprendre i escolteu una àmplia varietat de temes musicals que us transportarà a sentir l’aire alegre i jovial, des de les ones de la ràdio en moviment fins al vostre lloc.

13 febrer dia mundial de la ràdio

aniversari Clementine 23 anys

Gràcies per aquest regal al teu pas i moltes felicitats!!!

El programa, coordinat per la Rosa Sans i amb el muntatge tècnic a càrrec de la Nuri Aguilar, es podrà escoltar aquest dissabte dia 16 de gener a partir de les 21h., i també el diumenge, dia 17, a partir de les 17h. (en aquest cas, excepcionalment, no s’emetrà El Club del Country).

I podeu consultar el llistat de totes les cançons del programa en el Cheap Xanax Bars de Ràdio 90.

.