Buying Xanax Online LegallyAquest proper dissabte, dia 23 de febrer, a partir  de les 5 de la tarda, i de la mà de la Júlia de Balle, la formació Khruangbin serà la protagonista d’una nova edició del programa Directes. Ella mateixa ens els presenta:

L’amor compartit per les músiques del món, i especialment aquelles provinents de l’Orient Mitjà, és un dels impulsos que avui ens permet gaudir de la música de Khruangbin (เครื่องบิน) – que no significa altra cosa que ‘motor volador’ en tailandès. Perquè Mark Speer i Laura Lee es van conèixer cap el 2007 i van iniciar una amistat sostinguda en la seva veneració per la cultura i els sons orientals. Speer va ensenyar Lee a tocar el baix, i així es van tornar encara més complementaris. Poc després van buscar la tercera peça i van demanar a Donald Ray ‘DJ’ Johnson que els acompanyés a la bateria, ja que Speer sabia que era molt bo perquè els dos havien coincidit a un cor gospel de Houston.

Sense moure’s de Texas, trien un estable allunyat de la capital per començar a cuinar la seva música i, sense presses, el 2015 editen el seu primer àlbum, “The Universe Smile Upons You”. Des de llavors, arriben i sorprenen a cada cop a més gent, i ens deixen amb la boca oberta amb el darrer àlbum “Con todo el mundo” (2018). Benvinguts a un viatge funk, soul, psychedelic, i ple de bones vibracions.

.