Buying Xanax Online LegallyQuim Gallart i Figueras, arquitecte de professió, especialitzat en urbanisme, sempre s’ha sentit atret pel misticisme simbòlic dels traçats geomètrics utilitzats com a base del disseny d’alguns edificis i ciutats històriques, la qual cosa l’ha portat a endinsar-se per camins desconeguts, com ara… escriure la novel·la Grau 33 – connexió Figueres, una història fictícia, ambientada a Figueres, que transcorre durant l’any 2020, amb una trepidant recerca d’un misteriós secret planejat durant la invasió napoleònica i discretament amagat per la maçoneria figuerenca al llarg del segle XIX, aprofitant el creixement urbanístic de la ciutat.

D’aquesta novel·la, de la seva continuació (també ja publicada), i de tots els misteris que amaga aquest món tan desconegut de la maçoneria, ens en parlarà el propi autor tot conversant amb el nostre col·laborador Antoni Rubí, durant una hora apassionant on se succeeixen les sorpreses, les curiositats i, per damunt de tot, es fa evident el valor i la riquesa dels símbols, que des del passat ens expliquen moltes coses del nostre present.

El programa es podrà escoltar aquest dissabte dia 2 de març a les 21h., i també el diumenge dia 3, a les 18h.

.