Buying Xanax Online LegallyAquest cap de setmana tenim un especial a Ràdio 90 dirigit per la Lili Guerrero on coneixerem un col·lectiu musical underground de les comarques gironines.

Ells són Camp a Través, 8 DJ’s de registres musicals que van des del techno, el drum&bass, trance, psytrance, acid, trive, high tech, minimal, deep house, ska, soul, reggae entre molts d’altres, també hi ha una fotògrafa i una persona que fa les “decos” pels esdeveniments que organitzen.

Aquest col·lectiu existeix des de fa 7 anys i avui ens vénen a presentar els seus projectes nous, la nova associació cultural Music & Energy que acaben de fundar i també Umami Ràdio, un canal de youtube on cada setmana pengen una sessió en directe de diferents DJ’s de les comarques gironines.

El programa es podrà escoltar aquest dissabte dia 16 de març a les 21h., i també el diumenge dia 17, a les 18h.

.