Buying Xanax Online LegallyAquest proper dissabte, dia 16 de març, a partir  de les 5 de la tarda, i de la mà d’en Javi Garrigós, la llegendària banda Iron Maiden, serà protagonista d’una nova edició del programa Directes.

Sens dubte, aquesta formació britànica formada a l’any 1975 pel seu líder i baixista Steve Harris, és una de les bandes més importants no tan sols del Heavy Metal si no de la música Rock en totes les seves vessants, ja sigui enregistrant àlbums clàssics del gènere com “The Number of the Beast” o “Powerslave”, com els seus shows en viu.

El disc protagonista d’aquesta setmana, A Real Dead One, va ser el tercer treball en directe de la banda enregistrat al 1993 durant la seva gira europea de presentació del disc “Fear of the Dark”. Però en aquesta obra només trobarem material de la que possiblement és la seva millor època creativa, des de el seu homònim disc de debut “Iron Maiden” (1980) fins a “Powerslave” (1984).

Així doncs, un treball amb grans temes clàssics de la banda  com “ Hallowed Be Thy Name” o cançons brillants dels seus inicis com “Prowler” , Oh Yeah !!

.